bargozari

به گزارش روابط عمومی، ششمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد

ششمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، ششمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه»  از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین:

1. بررسی رابطه حکمت علمی با حکمت نظری در اندیشه ارسطو

جمال سروش، نعیمه نجمی نژاد

1. بررسی رابطه عقلانیت ارزشی با عقلانیت معرفتی با تأکید بر نقد دیدگاه دیوید هیوم

محمدعلی مبینی

1. حاکمیت تدریجی کلام فلسفی در سیر تطور علم کلام

محمدصادق علیپور

1. بررسی دیدگاه ابن تیمیه درباره «علم غیب» و «اخبار غیبی»

ناهید طیبی

1. دستاوردهای وجود رابط در هستی شناسی و خداشناسی از منظر علامه جوادی آملی

مرضیه ورمزیار، مجید ابوالقاسم زاده

1. وضعیت شناسی و آسیب شناسی متون درسی دانش فلسفه در حوزه علمی قم

یحیی نورمحمدی نجف آبادی، مرتضی هنرمند، کیومرث قیصری گودرزی

این نشریه به سردبیری و مدیر مسئولی جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجيد ابوالقاسم‌زاده فعالیت دارد و تاکنون 6 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.

گفتني است نشريه «معارف حکمي جامعه» در صدد دريافت رتبه علمي پژوهشي از کميسيون نشريات علمي حوزه مي‌باشد.

این نشریه آماده دریافت مقالات در موضوعات فلسفي است که علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی http://mhj.jz.ac.ir بارگذاری نمايند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 صبح از طريق شماره تلفن 32112224 پاسخگوي پژوهشگران هستيم.