تمام مطالب

پانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی با حضور سرکار خانم دکتر برقعی زید عزها مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد

8e37b632-698f-45f1-b2ca-532a90ce011b پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها پانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی برگزار شد. با حضور سرکار خانم دکتر برقعی زید عزها مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها.

پژوهشگاه مطالعات اسلامی، انزجار و نفرت خود را نسبت به اهانت و هتک‌حرمت عناصر افراط‌‌گرا و تندرو به کتاب آسمانی اعلام می‌دارد

7530727d-6e9e-4526-b1ee-fb6f59d4c0d7 بدین وسیله پژوهشگاه مطالعات اسلامی، انزجار و نفرت خود را نسبت به این عمل شیطانی اعلام می‌دارد و ضمن محکومیت این خباثت غیرقابل گذشت، از تمام آزادی‌خواهان و موحدان جهان دعوت می‌کند تا در کنار مسلمانان، با تفکرات پلید و خبیثانه توهین به مقدسات، که با هدف دین‌هراسی و تقویت افراط‌گری صورت پذیرفته، مقابله کنند.

درسگفتار مستـــوره پیــدا و پنهـــان زن ایــرانی در دوره قاجــار

T1_1476765845293 در روزگـــاری به‌ســر می‌بریم که روایــت‌های متعددی از سرشــت و سرنوشت زن ایــرانی ارائه می‌شود. زنی پرمــاجرا که می‌خواهد خودش باشد، و در کشاکش الگــوهای شرق و غرب گــونه‌ی متفاوتی از «حضـــور» و «بودن» را تجربه کند. این که این شخصیت چه هویتــی داشته و در تاریخ بدنبال چه منــزلتی بوده که این همه مـــرارت را به جان خریده، از قصــه‌های جذاب و کمتر گفته شده تاریخ سرزمیـــن ماست درسگفتار مستـــوره | پیــدا و پنهـــان زن ایــرانی در دوره قاجــار

درخشش مقاله جناب آقای دکتر مجید ابوالقاسم زاده رئیس محترم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها، به عنوان مقاله برگزیده در همایش بین‌المللی «علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمدتقی مصباح یزدی»

17e064b8-f0b4-44de-b77b-136712685958 این همایش در روزهای ۲۵ و ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ واقع در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد و مقاله جناب آقای دکتر ابوالقاسم زاده با عنوان «تحلیل دیدگاه علامه مصباح (ره) درباره فقدان گزاره بدیهی در اخلاق» در اولین روز همایش و در کمیسیون تخصصی اخلاق و عرفان، ارائه و مورد استقبال حاضران قرار گرفت.