تمام مطالب

کرسی ترویجی «بررسی و نقد شهودگرایی اخلاقی مور با تأکید بر رابطه باید و هست» با ارائه حجت‌الاسلام آقای دکتر مجید ابوالقاسم‌زاده (رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی)

کرسی نظریه پردازی به همت دانشگاه معارف اسلامی و با همکاری پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و انجمن معرفت‌شناسی حوزه‌های علمیه، کرسی ترویجی «بررسی و نقد شهودگرایی اخلاقی مور با تأکید بر رابطه باید و هست» با ارائه حجت‌الاسلام آقای دکتر مجید ابوالقاسم‌زاده (رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی ) و با حضور حجت‌الاسلام آقای دکتر سید اکبر حسینی قلعه‌بهمن (دانشیار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)) به عنوان ناقد و حجت‌الاسلام آقای دکتر حسن محیطی اردکان (استادیار دانشگاه معارف اسلامی) به عنوان دبیر علمی کرسی، در دانشگاه معارف اسلامی برگزار گردید.

شانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی برگزار شد.

شانزدهمین جلسه شورای مدیران پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها شانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی با حضور جناب حجت الاسلام والمسلمین آخوندی زیدعزه، کارشناس مسئول دبیرخانه شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی حوزه برگزار شد.

کارگاه مدخل نویسی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها، پژوهشکده‌ی فقه و مبانی حقوق برگزار کرد. کارگاه «مدخل نویسی» با طلاب سطح ۴ و اساتید فقه و اصول، برگزیده در طرح شهید وزوایی با حضور سرکار خانم دکتر ناهید طیبی مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها

پانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی با حضور سرکار خانم دکتر برقعی زید عزها مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد

8e37b632-698f-45f1-b2ca-532a90ce011b پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها پانزدهمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی برگزار شد. با حضور سرکار خانم دکتر برقعی زید عزها مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها.

پژوهشگاه مطالعات اسلامی، انزجار و نفرت خود را نسبت به اهانت و هتک‌حرمت عناصر افراط‌‌گرا و تندرو به کتاب آسمانی اعلام می‌دارد

7530727d-6e9e-4526-b1ee-fb6f59d4c0d7 بدین وسیله پژوهشگاه مطالعات اسلامی، انزجار و نفرت خود را نسبت به این عمل شیطانی اعلام می‌دارد و ضمن محکومیت این خباثت غیرقابل گذشت، از تمام آزادی‌خواهان و موحدان جهان دعوت می‌کند تا در کنار مسلمانان، با تفکرات پلید و خبیثانه توهین به مقدسات، که با هدف دین‌هراسی و تقویت افراط‌گری صورت پذیرفته، مقابله کنند.