جلد برای خبر

به گزارش روابط عمومی، سومین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

چهارمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه»  از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین:

بررسی علم ذاتی و فعلی حق تعالی در حکمت متعالیه براساس آیات و روایات / محمدرضا امامی نیا

بررسی مقایسه‌ای دیدگاه‌های فارابی و صدرالمتألهین درباره تمایز وجود از ماهیت / طاهره کمالی زاده، زهرا سالاری طرزقی، فاطمه شهیدی

تحلیل تأثیر نظریه فطرت دینی در دیدگاه های روان شناختی / خدیجه هاشمی

تأثیر ذهنی گرایی و اصالت ریاضیات در سبک زندگی غربی / عبدالله محمدی

نقش قوه خیال در تکوّن بهشت یا جهنم درون انسان / نرگس موحدی

بررسی وجوه اشتراک و اختلاف تقریرهای ابن سینا و علامه طباطبایی از برهان صدیقین / حسن عبدی

این نشریه به سردبیری و مدیر مسئولی جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجيد ابوالقاسم‌زاده فعالیت دارد و تاکنون 4 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.

گفتني است نشريه «معارف حکمي جامعه» در صدد دريافت رتبه علمي پژوهشي از کميسيون نشريات علمي حوزه مي‌باشد.

این نشریه آماده دریافت مقالات در موضوعات فلسفي است که علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی http://mhj.jz.ac.ir بارگذاری نمايند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 صبح از طريق شماره تلفن 32112224 پاسخگوي پژوهشگران هستيم.