«مطالعات تطبقی فقهی زن و خانواده»

فراخوان مقاله نشریه «مطالعات تطبقی فقهی زن و خانواده»

مطالعات تطبیقی فقهی زن و خانواده

گروه پژوهشی فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) جهت چاپ در نشریه «دو فصلنامه مطالعات تطبیقی فقهی زن و خانواده» فراخوان مقاله داد.

فراخوان مقاله نشریه «مطالعات تطبقی فقهی زن و خانواده»

ـ «دو فصلنامه مطالعات تطبیقی فقهی زن و خانواده» با هدف تقویت توان پژوهشی راه اندازی شد. این اقدام گامی است در جهت چاپ مقالات پژوهشی در زمینه مباحث فقهی زنان و خانواده که امید است با استمرار تلاش های پژوهشگران فقه و حقوق، شاهد ارتقای کمی و کیفی مطالعات تطبیقی فقهی باشیم.

مقالات پذیرش شده افزون بر چاپ نشریه، به عنوان مقاله سفارشی به شمار می روند و به نویسنده حق التألیف پرداخت می گردد.

علاقمندان می توانند مقالات پژوهشی خود را به ثبت نام و بارگذاری در سامانه

Mtf.jz.ac.ir