درباره رویداد:

طرح مسئله و جرأت نقد و پاسخگویی علمی

ـ سرکار خانم مریم برقعی رئیس پژوهشکده فقه و مدیر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(سلام الله علیها).

درباره رویداد: 5/9/1401

«طرح مسئله و جرأت نقد و پاسخگویی علمی»

ـ موضوع رویداد به موقع، به جا و لازم بود. همزمانی آن با حوادثی که در جامعه بیرونی هست مزید بر فایده بود.

ـ استفاده از دیدگاه اساتید علمی خارج از مجموعه، طرح مسئله و نقد آنها و پاسخگویی همزمان طلاب و اساتید حوزوی، کمک زیادی به رشد علمی و حل مشکلات جامعه خواهد کرد.

ـ مزیت دیگر رویداد این است که جرأت ارائه مباحث علمی را به طلاب می دهد.

این رویداد باعث شد، اگر استاد نظری را بیان کرد طلاب سطوح عالی آن را بررسی و تحلیل کنند.

دعوت از اساتید مختلف خارج از مجموعه بسیار پر برکت و آموزنده است و این نکته را به طلاب یادآور می شود که مطالب علمی را به انحاء مختلف می توان ارائه نمود.

ـ راه ارتباطی

pajoheshgah@jz.ac.ir