فراخوان جذب پژوهشگر

جذب پژوهشگر

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان و فارغ التحصیلان سطح 4 و دکتری، اقدام به جذب پژوهشگر پسادکتری در سال 1401 نموده است. متقاضیان خانم واجد شرایط می‌توانند درخواست‌های خود را تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ به‌ پست الکترونیک pajoheshgah@jz.ac.ir و یا آیدی ایتا https://eitaa.com/motaleat_eslam ارسال نمایند.

شرایط پذیرش:

• داشتن مدرک سطح چهار یا دکتری متناسب با پژوهش مورد تقاضا
  • داشتن حداقل دو توصیه نامه صلاحیت انجام پژوهش از استادان راهنما و مشاور رساله دکتری
  • داشتن حداقل دو مقاله علمی ـ پژوهشی چاپ شده

* داشتن پویایی لازم در زمان دانش آموختگی دوره دکتری و سطح چهار مانند انتشار مقالات به تعداد سال های دانش آموختگی، رتبه برتر پژوهشی و یا طرح پژوهشی معتبر می تواند جایگزین مقاله شود.

شماره تلفن: 02532112545 - 02532112483

دریافت پوستر خبر