فراخوان تجلیل از پژوهشگران برتر جامعه‌الزهرا(س)

61b08107aa686-500x200

فراخوان تجلیل از پژوهشگران برتر جامعه‌الزهرا(س) از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه بزرگداشت هفته پژوهش، فراخوان تجلیل از پژوهشگران برتر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی اعلام شد.

طلاب سطح چهار، نخبگان و اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌توانند با دارا بودن حداقل یک اثر پژوهشی (کتاب، مقاله و ...) و گزارش سایر فعالیت‌های پژوهشی خود که از آذرماه ۱۳۹۹ تاکنون به انجام رسیده است در این فراخوان شرکت کنند.

علاقه‌مندان تا ۲۰ آذر ۱۴۰۰ فرصت دارند تا گزارش عملکرد پژوهشی خود را به پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارسال کنند.

نحوه ارسال رزومه و سابقه پژوهشی از طریق پیام رسان ایتا به شماره تلفن همراه  ۰۹۹۳۳۲۹۵۹۷۵ و یا شناسه کاربری https://eitaa.com/motaleat_eslam امکان پذیر است.

جهت پاسخگویی به سوالات و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۳۲۱۱۲۵۴۵-۰۲۵ تماس بگیرید.