بیانیه پژوهشگاه مطالعات اسلامی در محکومیت حمله رژیم غاصب صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه

4924183

بسمه تعالى «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا. از ميان مؤمنان مردانى‏ اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند.» (سوره احزاب، آیه 23) تجاوز جنایتکارانه و ددمنشانه رژیم کودک‌کش و اشغالگر قدس با حمله به مرکز دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق، منجر به شهادت رزمندگان شهادت طلب و سرداران سرافرازی شد که در لباس مستشاری مشغول به انجام وظیفه بوده‌اند.

بسمه تعالى

«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا. از ميان مؤمنان مردانى‏ اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند.» (سوره احزاب، آیه 23) تجاوز جنایتکارانه و ددمنشانه رژیم کودک‌کش و اشغالگر قدس با حمله به مرکز دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق، منجر به شهادت رزمندگان شهادت طلب و سرداران سرافرازی شد که در لباس مستشاری مشغول به انجام وظیفه بوده‌اند. بار دیگر آشکار شد که برای رژیم صهیونیستی و حامیان آن، حقوق بین‌المللی صرفا ابزاری برای توجیه جنایت های آن‌ها است و برای منافع نامشروع شان، به‌راحتی آن را زیرپا می‌گذارند. پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها، شهادت سرداران و مستشاران سرافراز کشورمان (سرداران رشید "سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی و سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی رحیمی و ۵ تن از افسران همراه آنان، شهید حسین امان اللهی، شهید سید مهدی جلالتی، شهید محسن صداقت، شهید علی آقا بابایی و شهید سید علی صالحی روزبهانی") را که مخلصانه و فداکارانه در راه اعتلای کشور در میدان‌های مختلف مبارزه کردند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب سال هاست که در انتظار شهادت بودند، به پیشگاه حضرت بقیة الله الأعظم ارواحنا لتراب مقدمه الفداء، محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه ای مدظله العالی و مردم شریف ایران، تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم و بر این باوریم که تلاش‌های مذبوحانه این رژیم کودک کش نشانگر فرارسیدن زمان محو شدن آن از صفحه روزگار است.