نشست علمی: ابعاد روان‌شناختی و فقهی تغییر جنسیت

e1be9236-ad79-4a93-ab02-d1a64ca76be6

بسم الله الرحمن الرحیم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعة الزهراء (سلام الله علیها)؛ پژوهشکده فقه و مبانی حقوق؛ گروه موضوع شناسی برگزار می‌کند: نشست_علمی: ابعاد روان‌شناختی و فقهی تغییر جنسیت استاد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا مهکام دبیر نشست: سرکار خانم زهرا راد زمان: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ الی ۱۲ مکان: جامعة الزهراء (سلام الله علیها)، ساختمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی، طبقه همکف، سالن جلسات از عموم طلاب محترم سطح ۲ و ۳ و ۴ و اساتید گرامی، بویژه رشته‌های فقه و اصول و فقه خانواده دعوت می‌شود تا در این نشست سودمند شرکت کنند.

بسم الله الرحمن الرحیم

#نشست_علمی

موضوع نشست:
#ابعاد_روان‌شناختی_و_فقهی_تغییر_جنسیت

استاد:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا مهکام

لینک رزومه‌ی استاد:

زمان:
۲۱ آذر ۱۴۰۲
ساعت ۱۰ الی ۱۲

مکان:

لینک شرکت در جلسه‌ی مجازی: