فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر

e1a31e2f-992d-4f2d-ae59-10a9a1834bcf

جامعه الزهرا سلام الله علیها به مناسبت هفته پژوهش برگزار می کند. (ویژه اساتید، پژوهشگران، دانش آموختگان و طلاب تمامی سطوح مختلف) فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر حمایت و تجلیل از پژوهگشران برتر هفته پژوهش پذیرش آثار و فعالیتهای پژوهشی از اول آذر ماه سال ۱۴۰۱ الی ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲

جامعه الزهرا سلام الله علیها با همت پژوهشگاه مطالعات اسلامی و معاونت پژوهش به مناسبت هفته پژوهش در راستای حمایت و تقدیر از پژوهشگران برگزار می نماید.

جامعه الزهراسلام الله علیها با همت پژوهشگاه مطالعات اسلامی و معاونت پژوهش به مناسبت هفته پژوهش در راستای حمایت و تقدیر از پژوهشگران با بررسی و ارزیابی مستندات آثار و فعالیت های پژوهشی اساتید، پژوهشگران، دانش آموختگان و طلاب کلیه سطوح تحصیلی، در بازه ی زمانی 1 آذرماه 1401 الی 30 آبان ماه 1402پژوهشگران برتر را انتخاب می نماید.

متقاضیان می توانند تا 30 آبان ماه مستندات آثار و فعالیت های پژوهشی خود را مطابق با جدول (برای مشاهده جدول کلیک نمایید) در لینک http://forms.jz.ac.ir/f_30 ثبت و بارگذاری نمایند.