412a42e3-84bf-438a-b24f-c20ea3f9a5a5

به گزارش روابط عمومی، پنجمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

پنجمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه»  از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین:

1. بررسی معنای حرفی وجود رابط و نقش آن در نظریه وحدت شخصی وجود / محمدسربخشی
  2. پیامدهای انسان شناختی و معادشناختی دیدگاه صدرالمتألهین درباره نفس / سحر کاوندی
  3. بررسی انتقادی ارادی نبودن دخالت پیش فرض­ها در هرمنوتیک فلسفی براساس نظریه ارجاع به علم حضوری / لیلا محسنیان، مهدی احمدخان بیگی
  4. بررسی تناقض دو اصل پایستگی تکانه دکارت و پایستگی انرژی لایب نیتس براساس طبیعیات ابن سینا / رضا حاج ابراهیم، مرضیه صادقی رشتی، رضیه برجیان
  5. تحلیل ارکان معرفت شناسی اشراقی و تأثیر آن در اندیشه های اسلامی / فاطمه شریف فخر
  6. بررسی ادله وجود تبعیت از خدا / احمد فربهی

این نشریه به سردبیری و مدیر مسئولی جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مجيد ابوالقاسم‌زاده فعالیت دارد و تاکنون 4 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.

گفتني است نشريه «معارف حکمي جامعه» در صدد دريافت رتبه علمي پژوهشي از کميسيون نشريات علمي حوزه مي‌باشد.

این نشریه آماده دریافت مقالات در موضوعات فلسفي است که علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی http://mhj.jz.ac.ir بارگذاری نمايند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 صبح از طريق شماره تلفن 32112224 پاسخگوي پژوهشگران هستيم.