درباره رویداد:

توجه به مسئله محوری و نگاه نقادانه

استاد ناهید طیبی

سرکار خانم دکتر ناهید طیبی، مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) در این رویداد، برای اولین بار با نگاه نقادانه نه نقالانه به مسئله پژوهش و ایده ها پرداخته شد و جلسات به صورت مسئله محور برگزار گردید.

در رویداد پژوهشگاه با عنوان: «جنسیت و علوم اسلامی» مشخص شد، بارش فکری به معنای درستی اتفاق افتاده است و افزون بر اصطیاد  ایده ها، می توان به مباحث، به دیده ی نقد نگریست.

وقتی به صورت مسئله محور عمل کنیم، خروجی آن تغییراتی خواهد بود که در جامعه شاهد آن خواهیم بود.

این قبیل رویدادها می توانند حرکت و تحولی پژوهشی در مجمع علم استاد ناهید طیبی ی خواهران ایجاد کنند.