معرفی رویداد پژوهشی

معرفی

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهراعلیهاالسلام با بهره گیری از ظرفیت اساتید، پژوهشگران و نخبگان پژوهشی در عرصه علوم دینی ضمن آغاز اجرای کلان پروژه علمی 5ساله، اقدام به شناسایی و تبیین بنیادهای فکر اسلامی و تحلیل بکارگیری آن در فرایند سیستمی اجرای قوانین با تمرکز بر حوزه زنان و دختران نموده است. گام اول این پروژه در سال 1401 و با هدف تئوری پردازی و اشباع نظری با عنوان «جنسیت و علوم اسلامی» برگزار می شود. متقاضیان همکاری علمی،اجرایی و ارائه ایده می توانند از طرق ذیل ارتباط بگیرند.

معرفی رویداد پژوهشی